A pesar de las medias verdades con las que algunos pretenden manipular a la ciudadanía, EN MARINES SÍ QUE HABRÁ UN DEBATE ELECTORAL ENTRE LAS DIFERENTES FUERZAS POLÍTICAS QUE VAN A CONCURRIR A LAS PRÓXIMAS ELECCIONES. Concretamente, el domingo 17 de mayo en Marines Viejo.

La Asociación de Vecinos de Marines Viejo organiza el próximo domingo un debate electoral al cual han sido invitados todos los partidos que concurren a las elecciones del día 24. Compromís per Marines ha aceptado dicha invitación, como hubiese aceptado la de cualquier otra asociación, y participará en el debate.

ES COMPLETAMENTE FALSO que Compromís se niegue a participar en un debate con las diferentes fuerzas políticas del municipio. Lo que el colectivo de Compromís no ha hecho, no va a hacer y no hará nunca es participar en ningún acto electoral que organice otra formación política de las que se presentan en su misma circunscripción; ya lo organice en Marines, en El Romeral o en la Conchinchina.

Así pues, el próximo domingo 17 tendrá lugar el debate electoral en Marines Viejo. Nos gustaría que aprovechaseis la ocasión y participaseis para informaros de primera mano de las propuestas que las diferentes formaciones políticas planteamos para nuestro municipio.

De paso, aprovechamos estas líneas para ofreceros un plan alternativo. El domingo 17 de mayo, a las 11 de la mañana, tendrá lugar en el Parque del Oeste de València (Avda. del Cid) el Acto Central de la Campaña de la Coalició Compromís; en el cual intervendrá nuestra candidata a la Presidencia de la Generalitat, Mònica Oltra, el candidato a la Alcaldía de València, Joan Ribó, y los primeros candidatos de cada una de las tres circunscripciones electorales del País Valenciano.

COMPROMÍS PARTICIPARÀ EN UN DEBAT ELECTORAL A MARINES

Malgrat les mitges veritats amb les quals alguns pretenen manipular a la ciutadania, A MARINES SÍ QUE HI HAURÀ UN DEBAT ELECTORAL ENTRE LES DIFERENTS FORCES POLÍTIQUES QUE VAN A CONCÓRRER A LES PRÒXIMES ELECCIONS. Concretament, el diumenge 17 de maig a Marines Vell.

L’Associació de Veïns de Marines Vell organitza diumenge que ve un debat electoral al qual han sigut convidats tots els partits que concorren a les eleccions del dia 24. Compromís per Marines ha acceptat aquesta invitació, com haguera acceptat la de qualsevol altra associació, i participarà en el debat.

ÉS COMPLETAMENT FALS que Compromís es negue a participar en un debat amb les diferents forces polítiques del municipi. El que el col•lectiu de Compromís no ha fet, no va a fer i no farà mai és participar en cap acte electoral que organitze una altra formació política de les que es presenten en la seua mateixa circumscripció; ja ho organitze a Marines, a El Romeral o a la Contxinxina.

Així doncs, el diumenge que ve tindrà lloc el debat electoral a Marines Vell. Ens agradaria que aprofitàreu l’ocasió i participàreu per a informar-vos de primera mà de les propostes que les diferents formacions polítiques plantegem per al nostre municipi.

De pas, aprofitem aquestes línies per a oferir-vos un pla alternatiu. El diumenge 17 de maig, a les 11 del matí, tindrà lloc en el Parc de l’Oest de València (Av. del Cid) l’Acte Central de la Campanya de la Coalició Compromís; en el que intervindrà la nostra candidata a la Presidència de la Generalitat, Mònica Oltra, el candidat a l’Alcaldia de València, Joan Ribó, i els primers candidats de cadascuna de les tres circumscripcions electorals del País Valencià.