El próximo miércoles 9 de diciembre a las 19:00, tendrá lugar en el Salón de Actos del Edificio Multiusos de Llíria, sito en la calle Pla de l’Arc s/n (frente a la Mancomunidad), el acto comarcal que la candidatura de Compromís-Podemos-És el moment ha organizado para presentar ante la ciudadanía el programa electoral (http://eselmoment.com/cas/programa) que con una amplia participación ciudadana ha elaborado para concurrir a la elecciones generales del próximo 20 de diciembre.
En el acto intervendrán: Vicent Marzà, diputado en las Corts y Conseller d’Educació; Antonio Montiel, Síndic de Podemos en las Corts; Mª Josep Amigó, Vicepresidenta de la Diputación de Valencia; Joan Ribó, Alcalde de Valencia; Josep Lluís Albinyana, Juez, primer President del Consell preautonómico y candidato al Senado; y Lola Bañón, periodista y candidata al Congreso.
El próximo 20 de diciembre tenemos la oportunidad de completar el cambio que comenzamos el pasado 24 de mayo. Es el momento. Ven y participa; te esperamos.

ACTE COMARCAL DE LA CANDIDATURA COMPROMÍS-PODEMOS-ÉS EL MOMENT A LLÍRIA

El pròxim dimecres 9 de desembre a les 19.00, tindrà lloc en el Saló d’Actes de l’Edifici Multiusos de Llíria, situat en el carrer Pla de l’Arc s/n (enfront de la Mancomunitat), l’acte comarcal que la candidatura de Compromís-Podemos-És el moment ha organitzat per a presentar davant la ciutadania el programa electoral (http://eselmoment.com/programa) que amb una àmplia participació ciutadana ha elaborat per a concórrer a les eleccions generals del pròxim 20 de desembre.
En l’acte intervindran: Vicent Marzà, diputat en les Corts i Conseller d’Educació; Antonio Montiel, Síndic de Podemos en les Corts; Maria Josep Amigó, Vicepresidenta de la Diputació de València; Joan Ribó, Alcalde de València; Josep Lluís Albinyana, Jutge, primer President del Consell preautonòmic i candidat al Senat; i Lola Bañón, periodista i candidata al Congrés.
El pròxim 20 de desembre tenim l’oportunitat de completar el canvi que començarem el passat 24 de maig. És el moment. Vine i participa; t’esperem.